Halo 11kW

ANVÄNDARVÄNLIG INGENJÖRSKONST I TOPPKLASS
Uppkopplad med molntjänst
Skapad av återvunnen aluminium
7,5 m fast kabel
Extra schukouttag
11 kW

Halo har led-belysning som guidar dig i mörkret, en fast kabel som är flexibel och böjbar även i temperaturer ner till -25°C, ett extra schukouttag för kupevärmare och marknadens högsta IP-klassning (IP 66). Helt enkelt en komplett laddstation som på riktigt är skapad för vårt hårda nordiska klimat

Beställ här
Halo 11kw

LADDBOX

Laddbox – Tuna el & Automation AB levererar och installerar laddboxar till din bil i Hallstahammar, Västerås, Kolbäck, Surahammar, Skinnskatteberg, Köping, Enköping, Eskilstuna med omnejd.
Vi vänder oss till privatpersoner, byggföretag, bostadsrättsföreningar,
offentlig sektor och kommunala verksamheter.

Vi utför alla förekommande arbeten inom elbranchen.

LADDBOX

Installation av Laddbox

Funderar du på att köpa en elbil, eller har du köpt en elbil? Våra laddboxar säkerställer att du och din verksamhet kan ladda era bilar så effektivt som möjligt.

Att byta till elbilar lönar sig ofta även ur ett ekonomiskt perspektiv. Förutom minskade koldioxidutsläpp har elbilar också en hög motoreffektivitet, vilket leder till minskade kostnader för drivmedel. Dessutom har de låga servicekostnader. Detta gör elbilen till ett ekonomiskt bra alternativ för många verksamheter. Våra laddboxar förkorta laddningstiden av ditt/dina fordon, vilket gör att du kan använda dem på ett mer effektivt och ekonomiskt sätt. Vi erbjuder installation av laddboxar i Hallstahammar, Västerås, Skinnskatteberg, Köping, Kolbäck och Surahammar, Enköping, Eskilstuna med omnejd.

Laddbox
Vi levererar och installerar laddboxar av alla slag:
Garo, charge amp, Schneider, Wallbox, CTEK, DEFA, ELDON. Vi installerar även andra märken.

Några av våra kunder är eways.se, cacharge.se och HSB,
Vi utför även installationer åt många villaägare. Vår styrka består av duktiga säljare, installatörer och projektledare.

Kontakta oss
laddbox

Tuna el & Automation AB vill att du som elbilist ska ha tillgång till bekväm och smart laddning för att ladda din elbil eller laddhybrid. Idag finns flera olika laddboxar, vi erbjuder alla typer av laddboxar. Vi har lång erfarenhet inom branschen och en bred kunskap. Vi hjälper dig få en individuell utformning efter dina önskemål. Vi utför statuskontroller av elinstallationer. .

Har du en elbil då är det viktigt att ladda bilen tryggt och säkert. Det kan gå riktigt illa om man gör fel, i värsta fall kan det leda till en brand. Kontakta oss idag för konsultation.

Laddbox

Tuna el & Automation AB erbjuder alla typer av elinstallationer. Vi har lång erfarenhet inom branschen och en bred kunskap. Vi hjälper dig få en individuell utformning efter dina önskemål. Vi utför statuskontroller av elinstallationer. Målsättningen är att avslöja de fel och brister som utgör en risk för person eller sakskada. Genom testet och lämnat protokoll görs kunden uppmärksam på fel och brister som utgör fara för elinstallationen. Du får också råd och tips om energiförbrukningen och el-komfort.

Vårt råd är att göra en status kontroll
på elinstallationer inför ett eventuellt bostadsköp.