Elektriker

Söker du:

Elektriker i Hallstahammar, Västerås, Kolbäck, Surahammar, Skinnskatteberg, Köping, Eskilstuna, Enköping med omnejd. Vi vänder oss till privatpersoner, byggföretag, offentlig sektor, bostadsrättsföreningar och kommunala verksamheter. Vi utför alla förekommande arbeten inom elbranchen.

Vi erbjuder flertalet olika tjänster gällande elinstallationer till privata hem, bostadsrättsföreningar, kontor, fastigheter och kommunala verksamheter.
Ett omfattande säkerhetstänk kring samtliga elinstallationer och arbeten gör att du kan känna dig säker på att dina elinstallationer är korrekt utförda.

Elektriker

Söker du en Elektriker?

Elektriker – Tuna El & Automation erbjuder alla typer av Elinstallationer. Elektriker med lång erfarenhet inom branschen och en bred kunskap. Vi hjälper dig få en individuell utformning efter dina önskemål. Vi utför statuskontroller av elinstallationer. Målsättningen är att avslöja de fel och brister som utgör en risk för person eller sakskada. Genom testet och lämnat protokoll görs kunden uppmärksam på fel och brister som utgör fara för elinstallationen. Du får också råd och tips om energiförbrukningen och el-komfort.

Vårt råd är att göra en status kontroll
på elinstallationer inför ett eventuellt bostadsköp.

Elektriker som utför arbete i Hallstahammar, Västerås, Kolbäck, Surahammar, Skinnskatteberg, Köping, Eskilstuna, Enköping med omnejd. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag.

Ring eller maila oss redan idag.

Kontakta oss

Våra tjänster

  • Felsökning

  • Installation av vitvaror

  • Byte av central

  • Nyinstallationer

  • Renovering

  • Automationer

  • Belysning

  • Golvvärme

  • Statuskontroll

Vid installation av en ny spis, tvättmaskin, kylskåp eller annan vitvara ska du alltid anlita en yrkesman. Anledningen är att en yrkesman har befogenhet att installera elektriska apparater. De har kunskap kring ellära, något som många försäkringsbolag kräver. Elinstallation kräver stor aktsamhet och är därför ingenting som den okunnige bör göra, läs mer här. Säkerheten är väsentligt eftersom en felinstallation kan medföra en omedelbar fara. Det är viktigt att alla kablar och sladdar kopplas rätt, samt att de inte kläms mellan dörrspringor eller dylikt.

Kontakta Tuna El & Automation för konsultation och offert.

Elektriker