Om oss

Tuna El & Automation

Vilka är våra elektriker?

Vår firma startade redan år 2018 och har sedan dess fått utföra oerhört många spännande eluppdrag med åren. Vi har elektriker med mycket kunskap och kompetens, men vi siktar högt och vill aldrig sluta att lära oss nya saker.

Våra elektriker är professionella och har mångårig erfarenhet inom branschen. Därför är vi ditt givna val vid installationer och reparationer. Med företagets breda kunskap vad gäller laddboxar, solceller, larm och diverse elinstallationer, kan våra elektriker ge dig service och utförande utefter dina önskemål.

Ett givet val
Våra elektriker har den behörighet och kunskap som efterfrågas i branschen. Det innebär bland annat att du alltid får elinstallationer utförda av fackmannamässiga hantverkare när du anlitar oss. Det är en trygghet för dig som kund vid eventuella brister i din bostad. Anlita en kunnig och utbildad elektriker – anlita oss!
Vi svarar så snart vi kan

Frågor eller funderingar?

Du kommer enkelt i kontakt med oss när du har frågor eller funderingar. Inga frågor är för stora eller för små, oavsett om det gäller så gör vi vårt bästa med att ge dig de bästa svaren.

Certifierade

Våra elektriker har givetvis de behörigheter som krävs för att arbeta ute hos våra kunder.

Kvalitet

Tuna El & Automation innehar försäkringar, så du som kund ska känna dig trygg hos oss.