ELINSTALLATIONER

Elinstallationer i Hallstahammar, Västerås, Kolbäck,
Surahammar, Skinnskatteberg, Köping, Eskilstuna, Enköping med omnejd. Vi vänder oss till privatpersoner, byggföretag, offentlig sektor, bostadsrättsföreningar och kommunala verksamheter. Vi utför alla förekommande arbeten inom elbranchen.

ELINSTALLATIONER

El installationer

Tuna El & Automation erbjuder alla typer av elinstallationer. Vi har lång erfarenhet inom branschen och en bred kunskap. Vi hjälper dig få en individuell utformning efter dina önskemål. Vi utför statuskontroller av elinstallationer. Målsättningen är att avslöja de fel och brister som utgör en risk för person eller sakskada. Genom testet och lämnat protokoll görs kunden uppmärksam på fel och brister som utgör fara för elinstallationen. Du får också råd och tips om energiförbrukningen och el-komfort.

Vårt råd är att göra en status kontroll
på elinstallationer inför ett eventuellt bostadsköp.

Vi utför arbete i Hallstahammar, Västerås, Kolbäck, Surahammar, Skinnskatteberg, Köping, Eskilstuna, Enköping med omnejd. Vi erbjuder våra tjänster till både privatpersoner och företag.

Ring eller maila oss redan idag.

Kontakta oss
Elinstallationer

Funderar du på att köpa en elbil, eller har du köpt en elbil? Våra laddboxar säkerställer att du och din verksamhet kan ladda era bilar så effektivt som möjligt.

Tuna el & Automation AB vill att du som elbilist ska ha tillgång till bekväm och smart laddning för att ladda din elbil eller laddhybrid. Idag finns flera olika laddboxar, vi erbjuder alla typer av laddboxar. Garo, charge amp, Schneider. Vi installerar även andra märken. Vi har lång erfarenhet inom branschen och en bred kunskap. Vi hjälper dig få en individuell utformning efter dina önskemål. Vi utför statuskontroller av elinstallationer. .

Har du en elbil då är det viktigt att ladda bilen tryggt och säkert. Det kan gå riktigt illa om man gör fel, i värsta fall kan det leda till en brand. Kontakta oss idag för konsultation.

Elinstallationer

Tuna el & Automation AB erbjuder alla typer av elinstallationer. Vi har lång erfarenhet inom branschen och en bred kunskap. Vi hjälper dig få en individuell utformning efter dina önskemål. Vi utför statuskontroller av elinstallationer. Målsättningen är att avslöja de fel och brister som utgör en risk för person eller sakskada. Genom testet och lämnat protokoll görs kunden uppmärksam på fel och brister som utgör fara för elinstallationen. Du får också råd och tips om energiförbrukningen och el-komfort.

Vårt råd är att göra en status kontroll
på elinstallationer inför ett eventuellt bostadsköp.